Güncel Gelişmeler         Bitirme Çalışması ile ilgili Belgeler Güncellenmiştir!                 Bitirme Çalışması ile ilgili Belgeler Güncellenmiştir!                 Bitirme Çalışması ile ilgili Belgeler Güncellenmiştir!

Nobel Ödülü alan ekonomist Prof. Robert Fogel'in öğrencisi Prof. John Komlos'un Semineri

by Irmak Akkaya | May 04, 2021
Nobel Ödülü alan ekonomist Prof. Robert Fogel'in öğrencisi Prof. John Komlos'un İTÜ'de Zoom üzerinden yapacağı semineri ile ilgili bilgiler haberin detayındadır.

Nobel Ödülü alan ekonomist Prof. Robert Fogel'in öğrencisi Prof. John Komlos'un İTÜ'de Zoom üzerinden yapacağı semineri ile ilgili bilgiler:

Etkinlik Adı: İTÜ Matematik Mühendisliği Bölüm Semineri
Konuşma Başlığı: Ekonomi Biliminde Gizli Irkçılık Konusu (Covert Racism in Economics)
Konuşmacı: Prof. Dr. John Komlos, University of Munich

Featured Products

Welcome to Canada Pharmacy Online

• Experienced Canadian Pharmacy
      Canada Pharmacy Online has been a trusted source for Canadian medications and prescription drugs for over 15 years. With a team of experienced and knowledgeable doctors and pharmacists, our Canadian Pharmacy is dedicated to the dispensing of prescriptions and refills at competitive prices, fast shipping, with no hidden fees!
    • Easy Ordering
      The ordering process with Canada Pharmacy Online has been specifically tailored for ease of use. We understand that for many of our customers this is the first time they've ordered Canadian prescription drugs online and therefore offer many different ordering options. You can order online, via fax or email or show more...just give us a call and we'd be happy to answer any Canadian Pharmacy questions you may have or simply place your order for you.
    • Greater Savings
      All orders are dispensed from either our affiliated Canadian dispensing pharmacy or from international pharmacies and fulfillment centers that are approved by the regulatory bodies in their respective countries. Canada Pharmacy Online works with fulfillment centers in a variety of countries including but not limited show more ... to Canada, New Zealand, Australia, Turkey, Mauritius, India and the United Kingdom. Call today to learn more about how much money you can save on your prescription refills from our online Canadian pharmacy.
    Drug Categories

Top Products

Reviews From Real Customers
    Prescriptions Dispensed from Canada are Dispensed by: Candrug Pharmacy, ID#18985 604-543-8711. Pharmacy Manager: Carol Hou.
    This pharmacy is duly licensed in the province of British Columbia, Canada by the College of Pharmacists of BC. If you have any questions or concerns you can contact the college at: 200-1765 West 8th Ave Vancouver, BC V6J 5C6 Canada. All prices are in US dollars.
    © Copyright 2006 - 2021 Canada Pharmacy Online. All Rights Reserved.

İTÜ Matematik Mühendisliği Bölümü

feb-anasayfa

Matematik Mühendisliği Lisans Programımız; matematik ve mühendislik bilimlerindeki geleneksel uygulama alanlarına ek olarak, günümüz teknolojisinde ortaya çıkan gerçek ve karmaşık problemlere çözümler üretebilen, teknolojik çağın gerektirdiği donanımlara sahip ve bu donanımı karşılaşılan problemlerin çözümünde uygulayabilen mühendisler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Mezunlarımız, güçlü bir matematik ve mühendislik altyapısı ile donanmış, çağımızdaki hızlı değişime ayak uydurabilen, sahip olduğu matematik, mühendislik, kodlama, tasarım analiz gibi bilgiler ile yapay zeka, finans-bankacılık, veri bilimi, tıp, bio-medikal gibi günümüzün önemli teknolojik alanlarında çalışabilecek şekilde yetiştirilmiş mühendislerdir.

Matematik Mühendisliği bölümünü bitiren gençlerimiz; özellikle yazılım geliştirme odaklı firmaların yanı sıra matematiksel modelleme, veri analizi, yazılım ve benzeri teknolojilerden faydalanan otomasyon sistemlerine gereksinim duyan ulusal veya uluslararası  firmalarda iş olanağı bulabilmektedirler.

Üniversite adaylarımız için, matematik mühendisliği nedir ne iş yapar gibi soruların cevapları web sayfamızın ADAYLAR başlığında kapsamlı olarak verilmiştir.

Ayrıca detaylı bölüm tanıtım sunumu için tıklayınız.